Workshop zittend dansen - nieuw repertoire

Aan deze workshop kan worden meegedaan als eerst de basiscursus Zittend Dansen is gevolgd. Het uittellen van muziek en het kunnen lezen van dansbeschrijvingen wordt bekend verondersteld.

Het programma bestaat uit twintig dansen die zittend worden uitgevoerd en die leuk en plezierig zijn om te doen. Waar mogelijk wordt een beroep gedaan op de coördinatie. Ook improviseren komt aan bod. Er wordt individueel gewerkt, in tweetallen, in kringopstelling, met materiaal en zonder materiaal, met het accent op handbewegingen of coördinatie en zelfs dansen met yogaelementen. Er zijn makkelijke dansen bij die snel te leren zijn maar ook uitdagende dansen die iets meer tijd vragen. De dansen zijn bewerkingen van bestaande dansen uit ouderenprogramma’s.

De muziek die gebruikt wordt is gevarieerd; van wals tot tango, van vrolijk tot pittig, van pop tot klassiek, maar ook rustig en sfeervol.

De workshop bestaat uit twee dagdelen van 3 uur. Aan de workshop kunnen minimaal 6 en maximaal 12 cursisten deelnemen.

Kosten €790,- (excl. BTW, excl. materiaal)
Aan te schaffen CD €12,- (minimaal 1 CD per afdeling)
Dansbeschrijvingen €10,- (bij voorkeur voor elke deelnemer een beschrijving)

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze cursus of wilt u zich aanmelden neem dan contact op met Ina van der Sar, telefoon 0174 - 24 4 940.